TIETOSUOJASELOSTE

Visit Lake Korpijärvi -nettisivut

Laadittu: 30.6.2019
Viimeksi päivitetty: 30.6.2019

 

Tämä on Visit Lake Korpijärvi -nettisivuston henkilötietolain (10 § ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste, joka koskee nettisivuja.

Tämä tietosuojaseloste kertoo, millaisia tietoja keräämme sinusta, kun vierailet nettisivuilla osoitteessa www.visitlakekorpijarvi.fi sekä mihin tarkoitukseen tietoja käytetään.

Vierailemalla nettisivuillamme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Rekisterinpitäjä

Lomakeskus Tommolansalmi Oy
Y-tunnus: 03003960
Kouvolantie 2216
52700 Mäntyharju
Puhelin: +358 400 754 835
Sähköposti: info (at) tommolansalmi.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Näihin nettisivuihin liittyvistä rekisteriasioista vastaa:

Eeva Leskinen
Puhelin: +358 400 754 835
Sähköposti: info (at) tommolansalmi.fi

Rekisterin nimi

Visit Lake Korpijärvi -nettisivuston henkilörekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme ja käsittelemme nettisivullamme vierailleiden henkilöiden henkilötietoja seuraavia käyttötarkoituksia varten:

– Tuotteita ja palveluita koskeva markkinointi ja viestintä
– Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen
– Nettisivujamme koskevan liikenteen analysointi ja tilastointi
– Nettisivuillemme kohdistuneiden hyökkäysten selvittäminen
– Sivustoon liittyvien oikeuksien suojaaminen

Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Keräämme tietoja yrityksemme liiketoiminnan, tuotteiden ja palveluiden sekä näiden nettisivujen kehittämiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Nettisivuihin liittyvät tilastomme sisältävät käyttämääsi laitetta tai yhteyttä koskevat tiedot. Tietoja kerätään kahteen eri paikkaan, nettisivustomme webhotelliin sekä Google Analytics -palveluun.

Nettisivustomme webhotellin keräämiä tietoja ovat esimerkiksi:

– IP-osoite
– vierailusi päivämäärä ja kellonaika
– käyttämäsi selain
– laitteesi käyttöjärjestelmä
– vieraillut sivut ja niillä käytetty aika
– mistä www-osoitteesta sivustolle saavutaan

Yllä lueteltujen tietojen avulla voidaan yksilöidä käyttäjän tietokone, mutta ei käyttäjää itseään, sillä webhotellimme tilasto ei yhdistä IP-osoitetietoja muihin käyttäjästä saataviin tietoihin, joten käyttäjää ei pystytä yksilöimään näiden tietojen avulla. Siksi webhotelliimme syntynyt rekisteri ei ole GDPR:n tarkoittama henkilötietorekisteri.

Webhotellimme nettisivutilastot eivät näytä yksittäisten käyttäjien yksittäistä toimintaa sivustollamme. Tallennamme palvelusta käyttöömme ainoastaan yhteenvedon kaikista käyttäjistä. Emme tallenna tietoja, joista yksittäisen henkilön voi tunnistaa.

Google Analytics -palvelun keräämiä tietoja ovat esimerkiksi:

– IP-osoite
– vierailusi päivämäärä ja kellonaika
– käyttämäsi selain
– laitteesi käyttöjärjestelmä
– vieraillut sivut ja niillä käytetty aika
– mistä www-osoitteesta sivustolle saavutaan

Google kerää näiden lisäksi myös yksityiskohtaisempaa tietoa kävijöistä, kuten esimerkiksi kävijän tekemistä toiminnoista ja klikkauksista. Yhdistelemällä näitä tietoja muilta sivuilta käyttäjästä saamiinsa tietoihin Google pystyy selvittämään kävijästä myös henkilökohtaisempaa tietoa, kuten iän ja sukupuolen. Tämä edellyttää kuitenkin, että Google pystyy tunnistamaan käyttäjän IP-osoitteen.

Google-seurannan estämiseksi Visit Lake Korpijärvi -sivusto anonymisoi käyttäjän IP-osoitteen loppuosan, jolloin Google ei pysty keräämään käyttäjästä yksilöitävää IP-tietoa.

Google ei siis saa kerättyä sivustoltamme varsinaisesti yksilöitäviä käyttäjätietoja tai GDPR:n alaisia tietoja, emmekä saa siksi käyttöömme nettisivustostamme tietoja, joista yksittäisen henkilön pystyy tunnistamaan, vaan Google Analytics -palvelusta saamamme tiedot ja raportit sisältävät hyvin yleisellä tasolla kerättäviä tietoja.

Tietojen säilytysaika

IP-osoitteet sekä muut kävijöistä saadut tilastot säilytetään käytössämme olevan webhotellin ja sen tilastointityökalun määrittelemän ajan. Tommolansalmi ei pysty vaikuttamaan IP-osoitteiden säilytysaikaan, vaan webhotellin tarjoaja määrittää IP-osoitteiden säilytysajan.

Google Analytics säilyttää tiedot 26 kk ajan.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot hankitaan webhotellissamme käytössä olevan tilastointipalvelun kautta sekä Google Analyctis -seurantapalvelun avulla.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Voimme luovuttaa tietoja eteenpäin markkinointitoimistoille yrityksemme nettisivujen ja markkinoinnin analysoimiseksi ja kehittämiseksi. Tietojen luovutuksesta tehdään sopimus, ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia ja GDPR-asetusta.

Emme luovuta tietoja muualle.

Nettisivuillamme olevat lisäosat ja evästeet, kuten Google Analyticsin käyttöön liittyvät lisäosat ja niihin liittyvät evästeet voivat kuitenkin siirtää tietoja myös EU:n ulkopuolelle.

Poikkeustapauksessa voimme luovuttaa tietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Nettisivujemme käyttämä palvelin sijaitsee Suomessa. Palveluntarjoaja on Suomen Hostingpalvelu Oy. Suomen Hostingpalvelu Oy voi mahdollisesti siirtää tietoja EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Lisätietoa Suomen Hostingpalvelu Oy:n tietosuojaselosteesta saa täältä:
https://www.hostingpalvelu.fi/tietosuojaseloste/

Nettisivuillamme olevat lisäosat ja evästeet, kuten Google Analyticsin käyttöön liittyvät lisäosat ja niihin liittyvät evästeet voivat kuitenkin siirtää tietoja myös EU:n ulkopuolelle.

Evästeiden käyttö

Käytämme nettisivuillamme evästeitä. Evästeet ovat tiedostoja, jotka tallennetaan koneellesi käydessäsi sivustollamme. Niiden avulla voimme tunnistaa laitteesi paremmin, kun vierailet sivustollamme uudestaan ja parantamaan käyttökokemustasi sivustolla. Voit lukea lisää evästeistä esimerkiksi Wikipediasta: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ev%C3%A4ste

Evästeitä on erilaisia ja ne voidaan jaotella keston ja käyttötarkoituksen mukaan eri ryhmiin. Evästeet voivat olla kestoltaan väliaikaisia tai pysyviä. Väliaikaiset evästeet ovat käytössä vain sen aikaa, kun selain on auki. Pysyvät evästeet taas säilyvät pidempään.

Käyttötarkoitukseltaan evästeet voidaan jakaa kolmeen osaan: välttämättömiin, suorituskykyä mittaaviin sekä toiminnallisiin evästeisiin. Välttämättömät evästeet ovat välttämättömiä, jotta sivusto toimii oikein. Ne eivät kerää sellaisia tietoja, joiden avulla sinulle voitaisiin kohdentaa esimerkiksi mainontaa. Suorituskykyä mittaavat evästeet keräävät tietoja siitä, miten sivuja käytetään. Ne keräävät lähinnä teknisiä tietoja, kuten tietoja virheistä. Niiden avulla parannetaan nettisivuston toimintaa. Toiminnalliset evästeet sen sijaan keräävät tietoja, jotka auttavat yksilöimään käyttökokemustasi. Ne auttavat muistamaan esimerkiksi käyttämäsi kielen tai kirjautumistietosi.

Käytämme nettisivullamme tällä hetkellä Google Analytics -kävijäseurantaa, joka asentaa selaimeen evästeen. Google Analyticsin keräämät tiedot tallennetaan Googlen palvelimelle, jotka voivat sijaita EU:n ulkopuolella.

Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöstä täältä:
https://policies.google.com/privacy?hl=fi
https://policies.google.com/privacy?hl=en

Jos et halua Google Analyticsin keräävän sinusta tietoja, voit estää sen asentamalla selaimeen Google Analytics Opt-out Browser addon -lisäosan: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en=GB

Voit myös säätää oman selaimesi asetuksia niin, että pystyt paremmin kontrolloimaan asennettavia evästeitä.

Jos estät evästeiden toiminnan tai rajoitat niiden toimintaa, osa sivustostamme ei välttämättä toimi oikein.

Sosiaalinen media

Nettisivuillamme on linkkejä sosiaalisiin medioihin (kuten Facebook, Instagram tai YouTube) ja nettisivuillamme voi olla sosiaalisten medioiden tarjoajien tarjoamaa sisältöä. Mikäli olet luonut tilin sosiaalisen median tarjoajan palveluun, kyseinen palvelu saattaa tunnistaa sinut tästä sisällöstä tai vierailusta sen sivustolla. Sinut voidaan tunnistaa, vaikka et käyttäisi kyseistä sosiaalista mediaa. Lisätietoja näiden sosiaalisen median tarjoajien tietosuojakäytännöistä saat kyseisen palveluntarjoajan tietosuojaselosteesta.

Rekisterin suojaus

Tiedot siirretään suojatun SSL-yhteyden kautta. Tiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

Automaattinen päätöksenteko

Emme tee automatisoitua päätöksentekoa nettisivuihimme liittyen.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Koska Tommolansalmi ei kerää ja tallenna tunnistettavia henkilötietoja, emme myöskään tallenna henkilötietojasi tavalla, joka vaatisi tietojen tarkistamista, oikaisumahdollisuutta tai tietojen poistamista.

Yrityksemme henkilörekistereihin liittyvät tiedustelut

Jos haluat tietää lisää tietosuojaselosteeseemme liittyvistä asioista tai tiedustella keräämiämme henkilötietoja, voit lähettää viestisi osoitteeseen info [at] tommolansalmi.fi.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarpeen vaatiessa. Tähän tietosuojaselosteeseen tehdyt muutokset astuvat voimaan, kun ne on julkaistu esimerkiksi nettisivuillamme. Käyttämällä nettisivujamme muutosten jälkeen hyväksyt samalla tehdyt muutokset.