CAMPING-MAJOITUS KORPIJÄRVELLÄ

Karavaanarien ja telttailijoiden tukikohtana Korpijärvellä toimii Lomakeskus Tommolansalmen camping-alue.

Lomakeskukseen on matkaa esimerkiksi Helsingistä noin 200 km, joten Korpijärven alue toimii erinomaisena ensimmäisenä pysähdyspaikkana Järvi-Suomen alueella.

Mikäli haluat tutustua laajemmin alueemme nähtävyyksiin ja esimerkiksi Repoveden kansallispuistoon, Korpijärvelle kannattaa pysähtyä ainakin pariksi päiväksi.

 

Korpijärven alueella voi majoittua teltassa myös vapaasti luonnossa.

Lisätietoa ja vinkkejä luonnossa telttailuun löytää Metsähallituksen luontoon.fi-palvelusta.

Muista Korpijärvellä telttaillessa majoittua tarpeeksi kauas vakituisten asuntojen pihapiireistä ja rantojen mökkiasutuksesta. Valtaosa järvialueen ranta-alueesta on joko yksityisten maanomistajien mökkeihin tai vuokrattaviin lomamökkeihin kuuluvia rantoja.

CAMPING-MAJOITUSTA TARJOAVAT YRITYKSET

Camping-alue Tommolansalmella

Facebook-ikoni Instagram-ikoni YouTube-ikoni Maksullisia palveluja Ilmaisia palveluja Perheille sopiva kohde

LOMAKESKUS TOMMOLANSALMI

Osoite: Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
Puhelin: +358 400 754 835
Sähköposti: info (at) tommolansalmi.fi
Avoinna: Camping-alue avoinna toukokuusta pitkälle syksyyn, lomamökit vuokrattavissa ympäri vuoden

Camping-alueemme sijaitsee valtatien 15 varrella, luonnonkauniilla mäntykankaalla, aivan Korpijärven rannassa.

Tommolansalmi tunnetaan kiireettömästä ja rauhallisesta ympäristöstään ja luonnonrauhasta.

Perheyrityksemme on tarjonnut camping-ja ravintolapalveluita samalla alueella jo yli 40 vuoden ajan.

Camping-alueellamme on 26 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa sekä lukuisia sähköistämättömiä paikkoja sekä karavaanareille että telttailijoille. Myös telttailijat voivat varata sähköistettyjä paikkoja, jos sähköistettyjä matkailuajoneuvopaikkoja on vapaana. Huom! Sähköistetyt paikat täyttyvät sesonkiaikaan nopeasti, joten paikka kannattaa ostaa mahdollisuuksien mukaan etukäteen varausjärjestelmästämme.

Kaikki paikat on rakennettu metsän rauhaan joko murskepohjalle tai metsämaastoon. Lähes kaikilta paikoilta on näkymä järvelle ja osa paikoista on aivan Korpijärven rannassa.

Camping-alueemme palveluihin kuuluvat uusi moderni huoltorakennus, jossa on modernit wc-tilat, inva-wc/invasuihku/perhesuihku, pyykinpesukone, lastenhoitopöytä sekä lasten tarvikkeet, ajokaivo sekä huoltotila ja vesipiste matkailuajoneuvoille.

Lisäksi alueellamme on iso keittokatos, lämmitetyt suihkutilat rantasaunan yhteydessä, kota, grillikatos, laavu ja nuotiopaikat sekä kaksi vuokrattavaa rantasaunaa – sähkösauna sekä itse lämmitettävä perinteinen puusauna.

Kesäravintolamme palvelee toukokuun lopusta elokuun loppuun aamusta iltaan. Tarjolla on lähiruokaa, grilliruokaa, oman keittiömme leivonnaisia sekä erilaisia retkieväitä.

Lisäksi meillä on kolme ympäri vuoden vuokrattavaa lomamökkiä sekä kolme kesäaikaan vuokrattavaa pienempää modernia kesämökkiä, jotka sopivat erityisen hyvin lyhytaikaiseen majoitukseen esimerkiksi retkeilijöille.

Meillä on myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja etenkin lapsiperheille ja liikuntaa harrastaville, kuten lasten leikkialueet ja polkupyörien, veneiden, sup-lautojen ja kanootin vuokrausmahdollisuus. Valtaosa aktiviteeteistamme on ilmaisia, kuten lainattavaksi tarkoitetut sisä- ja ulkopelit.