MODERNIT LOMAMÖKIT JÄRVEN RANNALLA OMASSA RAUHASSA

Lomamökkejä ja kesämökkejä 1-10 henkilölle

Korpijärven alueen vuokrattavat lomamökit

Korpijärven alueella on neljä isompaa lomamökkejä vuokraavaa matkailualan yritystä.

Valtaosa yrittäjien mökeistä sijaitsee Korpijärven rannoilla ja mökkeihin kuuluu oma hiekkaranta. Muutamat yksittäiset mökit sijaitsevat alueen muiden pienempien järvien rannoilla.

Osa mökeistä on omatoimilomailijoille ja pienellä budjetilla liikkeellä oleville sopivia pieniä mummonmökkejä, joissa on vain perusmukavuudet. Isommat mökit ovat taas kaikilla moderneilla mukavuuksilla varustettuja huviloita.

Mökkeihin mahtuu majoittumaan max. 8-10 henkilöä, mutta useat mökit ovat sen verran lähellä toisiaan, että isompikin ryhmä saadaan majoitettua lähietäisyydellä toisistaan oleviin mökkeihin.

Mökkejä voi vuokrata yhdestä yöstä alkaen aina useammaksi viikoksi peräkkäin.

Jokaisen yrittäjän mökkivuokrauksen yhteydessä tarjoamat palvelut vaihtelevat, mutta mökkeihin on pääsääntöisesti saatavilla täyden palvelun lomapaketti, joka sisältää vuodevaatteet ja loppusiivouksen.

Aamupalan voi syödä Lomakeskus Tommolansalmen kesäravintolassa, jossa on saatavilla kesäisin tilauksesta aamupala noutopöydästä nautittuna tai erillisenä pienempänä retki- tai puuroaamiaisena. Lisäksi ravintolasta voi tulla ostamaan aamupalaksi sopivia retkieväitä ilman etukäteistilausta. Ravintolassa on tarjolla ruokaa kesäisin iltayhdeksään saakka.

Jokaisella mökkiyrittäjällä on saatavilla lapsiperheitä varten ilmainen lastensänky / matkasänky, syöttötuoli, potta ja vanna. Niiden määrä on kuitenkin rajallinen, joten ne kannattaa varata hyvissä ajoin ennen majoituksen alkua.

Mökkien vuokrahintaan kuuluu useissa tapauksissa myös ilmainen soutuvene. Lisäksi alueen matkailuyrittäjillä on tarjolla runsaasti erilaisia aktiviteetteja, joista valtaosa on ilmaisia.

Lisätietoa kunkin yrittäjän mökeistä, varausehdoista sekä tarjolla olevista palveluista ja aktiviteeteista saa mökkiyrittäjien omilta nettisivuilta.

Lomamökkejä vuokraavat yritykset

Lomakeskus Tommolansalmi

Tommolansalmen lomamökit ja lomakeskus

Lomamökit 1-8 henkilölle Korpijärven rannalla
Avoinna: Lomamökit ympäri vuoden, kesämökit ja ravintola kesällä, camping-alue keväästä syksyyn

Kapiaisen lomamökit

Kapiaisen lomamökit

Lomamökit 1-8 henkilölle Korpijärven ja Kukasjärven rannalla
Avoinna: Lomamökit ympäri vuoden, kesämökit kesällä

Kauppisen lomamökit

Kauppisen lomamökit

Lomamökit 1-9 henkilölle Korpijärven, Haukijärven ja Pyöriänjärven rannalla
Avoinna: Lomamökit ympäri vuoden, kesämökit kesällä

Ylä-Tommolan lomamökit

Ylä-Tommolan lomamökit

Lomamökit 1-6 henkilölle Korpijärven rannalla
Avoinna: Lomamökit ympäri vuoden