AKTIVITEETTEJA LAPSIPERHEILLE JA RETKEILIJÖILLE

Paljon ilmaista tekemistä aktiiviliikkujille ja lapsiperheille

Muut kohteet ja aktiviteetit Korpijärvellä

Korpijärven järvialue mahdollistaa monenlaiset rennot lomapäivät sekä mahdollisuuden järjestää tapahtumia ja illanviettoja myös isommalle ryhmälle.

Voit esimerkiksi vuokrata järvenrantasaunan Tommolansalmelta tai opetella suppailemaan kavereiden kanssa Korpijärvellä. Katso lisätietoa vuokrattavista palveluista Vuokrattavat palvelut Korpijärvellä -sivulta.

Jokaisella Korpijärven alueen matkailuyrittäjällä on tarjolla näillä sivuilla mainittujen aktiviteettien lisäksi myös paljon muuta tekemistä.

Lisätietoa jokaisen matkailuyrityksen omista aktiviteeteista saa yritysten omilta nettisivuilta sekä suoraan yrittäjiltä.

Matkailuyrittäjät ovat panostaneet etenkin lapsiperheiden viihtyvyyteen alueella, joten alueen lomamökkejä vuokraavat perheet sekä Tommolansalmen lomakeskuksen camping-alueella majoittuvat perheet voivat hyödyntää esimerkiksi yrittäjien itse rakentamia leikkialueita, pelikenttiä sekä lainattavia sisäpelejä, ulkopelejä ja uimaleluja.

Järvialueen isompien lomamökkien vuokrahintaan kuuluu myös yleensä ilmainen soutuvene ja pelastusliivit, joten järvialueelle pääsee soutelemaan lukuisista järvenrantamökeistä.

Matkailijat voivat hyödyntää myös lenkkeilyyn Halmeniemen osittain valaistua kuntopolkua. Sen sijainnista saa lisätietoa alueen matkailuyrittäjiltä.