MUUT KOHTEET JA AKTIVITEETIT KORPIJÄRVELLÄ

Korpijärven järvialue mahdollistaa monenlaiset rennot lomapäivät sekä mahdollisuuden järjestää tapahtumia ja illanviettoja myös isommalle ryhmälle.

Voit esimerkiksi vuokrata järvenrantasaunan Tommolansalmelta tai opetella suppailemaan kavereiden kanssa Korpijärvellä.

Sup-laudat

Jokaisella Korpijärven alueen matkailuyrittäjällä on tarjolla näillä sivuilla mainittujen aktiviteettien lisäksi myös paljon muuta tekemistä.

Lisätietoa jokaisen matkailuyrityksen omista aktiviteeteista saa yritysten omilta nettisivuilta sekä suoraan yrittäjiltä.

Pihaleikit

Matkailuyrittäjät ovat panostaneet etenkin lapsiperheiden viihtyvyyteen alueella, joten alueen lomamökkejä vuokraavat sekä Tommolansalmen camping-alueella majoittuvat perheet voivat hyödyntää esimerkiksi yrittäjien itse rakentamia leikkialueita, pelikenttiä sekä lainattavia sisäpelejä, ulkopelejä ja uimaleluja.

Järvialueen isompien lomamökkien vuokrahintaan kuuluu myös yleensä ilmainen soutuvene ja pelastusliivit, joten järvialueelle pääsee soutelemaan lukuisista järvenrantamökeistä.

Matkailijat voivat hyödyntää myös lenkkeilyyn Halmeniemen osittain valaistua kuntopolkua. Sen sijainnista saa lisätietoa alueen matkailuyrittäjiltä.

Huom! Vuonna 2020 matkailijoilla on mahdollisuus vuokrata Korpijärvellä yhteistyökumppaneiltamme esimerkiksi maastopyöriä, citypyöriä, fatbike-pyöriä ja sport-pyöriä sekä kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja. Kysy lisää Lomakeskus Tommolansalmen asiakaspalvelusta, puh. +358 400 754 835 tai sähköposti info (at) tommolansalmi.fi.

VUOKRATTAVAT PALVELUT JA AKTIVITEETIT

Vuokrattava puusauna Tommolansalmella

Facebook-ikoni Instagram-ikoni YouTube-ikoni Maksullisia palveluja Ilmaisia palveluja Perheille sopiva kohde

VUOKRATTAVAT RANTASAUNAT

Yritys: Lomakeskus Tommolansalmi
Osoite: Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
Puhelin: +358 400 754 835
Sähköposti: info (at) tommolansalmi.fi
Avoinna: Ympäri vuoden

Rantasaunamme sijaitsevat Korpijärven rannassa ja saunojen edessä on matala lapsiystävällinen hiekkaranta.

1-10 hengen sähkölämmitteisen rantasaunan (2 x 5 henkilön saunatilaa) voi vuokrata pienemmille ja isommille perheille ja ryhmille tilauksesta ympäri vuoden.

1-4 hengen itse lämmitettävä puusauna on vuokrattavissa keväästä syksyyn.

Saunan vuokrauksen lisäksi järjestämme illanviettoja ja tykypäiviä, vuokraamme lomamökkejä ja tarjoamme camping-alueen ja kesäravintolan palvelut. Meillä on myös tarjolla erilaisia aktiviteetteja, kuten vuokrattavat sup-laudat ja veneet.

Vuokrattavat sup-laudat Tommolansalmella

Facebook-ikoni Instagram-ikoni YouTube-ikoni Maksullisia palveluja Ilmaisia palveluja Perheille sopiva kohde

VUOKRATTAVAT VENEET, SUP-LAUDAT JA KANOOTIT

Yritys: Lomakeskus Tommolansalmi
Osoite: Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
Puhelin: +358 400 754 835
Sähköposti: info (at) tommolansalmi.fi
Avoinna: Venevuokraus keväästä syksyyn

Vuokraamme soutuveneitä, sup-lautoja ja kanootteja. Voit tehdä meiltä veneellä tai kanootilla esimerkiksi retken Korpijärven Korpisaareen, josta löytyy taukopaikaksi laavu, ks. Retkeily Korpijärvellä. Oma rantamme sopii erinomaisesti myös suppailun opetteluun.

Mikäli haluat vuokrata kanootin, kajakin tai sup-laudan isommalle ryhmälle, vuokraus onnistuu yhteistyökumppanimme Linkkumyllyn välinevuokrauspalvelun kautta. Linkkumylly toimittaa tarvittaessa isommat tilaukset suoraan Korpijärvelle. Kysy lisää asiasta asiakaspalvelustamme!