KORPIJÄRVEN RAVINTOLAT

Korpijärven alueen ruokatarjonta on lähiruokaa parhaimmillaan!

Tommolansalmen kesäravintolassa valmistetaan paikallisten tuottajien raaka-aineista esimerkiksi salaatteja, burgereita, erilaisia retkieväitä ja kotileivonnaisia. Tarjolla on myös paikallisten tuottajien juomia, kuten kesäisiä virvoitusjuomia ja paikallisen pienpanimon oluita.

Kotitekoisia leivonnaisia kannattaa käydä maistelemassa myös kesälauantaisin Vanosen kesätorin kahvilassa. Samalla voi ostaa mukaan esimerkiksi paikallisten tuottajien kasviksia ja marjoja sekä tuoretta leipää.

Kesäsesongin ulkopuolella ja Korpijärven ravintoloiden ollessa suljettuna, suosittelemme ruokailua Mäntyharjun ravintoloissa.

RAVINTOLAT JA KAHVILAT

Kesäravintola Tommolansalmi

Facebook-ikoni Instagram-ikoni YouTube-ikoni Maksullisia palveluja Ilmaisia palveluja Perheille sopiva kohde

TOMMOLANSALMEN KESÄRAVINTOLA

Osoite: Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
Puhelin: +358 400 754 835
Sähköposti: info (at) tommolansalmi.fi
Avoinna: Kesäravintola avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun

Kesäravintolassamme pääset nauttimaan omassa keittiössämme valmistetusta lähiruoasta, kuten suositusta paikallisen kalastajan lohesta tehdystä lohisalaatista sekä paikallisen tuottajan lihasta tehdyistä hampurilaisista. Tarjolla on myös perinteisiä grilliruokia sekä joka päivä leivottavia tuoreita kotileivonnaisia sekä monenlaisia retkieväitä. Meiltä voi tilata myös aamupalan runsaasta noutopöydästä, retkiaamiaisen tai puuroaamiaisen. Ravintolan listalla on myös muita aamupalaksi sopivia vaihtoehtoja.

Ruoat voi tilata mukaan myös takeaway-aterioina ja tilauksen nopeuttamiseksi voit tilata ne etukäteen noudettavaksi tiettyyn aikaan.

Panostamme erityisesti raaka-aineidemme laatuun ja kotimaisuuteen, ja ruokiemme ja leivonnaistemme kotimaisuusaste on yli 90 %.

Valikoimiimme kuuluu myös runsaasti virvoitusjuomia, erilaisia alkoholittomia kesäjuomia, alkoholijuomia ja viinejä sekä useita laadukkaita erikoisoluita, kuten paikallisen panimon Nilkko Brewingin oluita.

Palvelemme kesäisin aamuyhdeksästä vähintään iltayhdeksään ja asiakas- ja säätilanteen mukaan jopa puoleen yöhön. Eikä sadekaan haittaa, sillä isolle katetulle terassillemme mahtuu istumaan sadepäivinä isompikin joukko.

Ravintolamme sopii myös lapsiperheille, sillä ravintolan vieressä on lasten leikkialue ja yleinen uimaranta, joten meille voi piipahtaa tauolle tai piknikille vaikka ohikulkumatkalla. Lainaamme piknik-retkiä varten vilttejä.

Kotileivonnaiset

Facebook-ikoni Maksullisia palveluja Ilmaisia palveluja Perheille sopiva kohde

VANOSEN KESÄTORI

Osoite: Halmeniementie 999, 52850 Halmeniemi (Mäntyharju)
Avoinna: Kesälauantaisin klo 11–13

Vanosen kesätori on avoinna kesälauantaisin. Torilla on myynnissä kahvia, paikallisia kesäherkkuja, marjoja, kasviksia, tuoretta leipää ja käsitöitä. Tuotteet ovat suosittuja, joten jos haluat ostaa niitä, paikalle kannattaa mennä heti kun tori avautuu.

Vanosen kyläyhdistys järjestää kesäisin myös esimerkiksi huutokauppoja, kirpputoreja ja muita tapahtumia. Ajankohtaiset tiedot saa selville seuraamalla Vanosen kesätorin Facebook-sivuja.

Alueen parkkipaikka on todella pieni, joten auton joutuu jättämään usein tien varteen.

Vastapäätä metsässä Suolahdentien varrella on noin 500 metrin päässä Vanosen rantamaja (osoite Suolahdentie 51, 52850 Halmeniemi), jossa järjestetään esimerkiksi jouluna joulutori.

Saman tien varrella on Halmeniemen yleinen uimaranta, jossa voi käydä uimassa esimerkiksi pyöräretken aikana. Torille ja uimaan kannattaakin suunnata esimerkiksi lauantaipyöräilyllä Korpijärven ympäri.