SUOSITTUJA KOTIKEITTIÖSSÄ TEHTYJÄ RUOKIA JA HERKKUJA

Paikallisia herkkuja ja itse tehtyjä leipomotuotteita

Korpijärven ravintolat ja kahvilat

Korpijärven alueen ruokatarjonta on lähiruokaa parhaimmillaan!

Tommolansalmen kesäravintolassa valmistetaan paikallisten tuottajien raaka-aineista esimerkiksi salaatteja, burgereita, erilaisia retkieväitä ja kotileivonnaisia. Tarjolla on myös paikallisten tuottajien juomia, kuten kesäisiä virvoitusjuomia ja paikallisen pienpanimon oluita.

Kotitekoisia leivonnaisia kannattaa käydä maistelemassa myös kesälauantaisin Vanosen kesätorin kesäkahvilassa. Samalla voi ostaa mukaan esimerkiksi paikallisten tuottajien kasviksia ja marjoja sekä tuoretta leipää.

Kesäsesongin ulkopuolella ja Korpijärven ravintoloiden ollessa suljettuna, suosittelemme ruokailua Mäntyharjun ravintoloissa.

Ravintolat ja kahvilat

Tommolansalmen kesäravintola

Tommolansalmen kesäravintola ja kahvila

Maista paikallista lähiruokaa tai grilliherkkuja, nauti monipuolisesta aamupalabuffetista tai osta mukaan kotitekoisia leivonnaisia. Tommolansalmen kesäravintola palvelee kesäisin joka päivä aamusta iltaan! Ruoat ja herkut sekä aamupalan voi ostaa mukaan myös takeaway -aterioina.

Vanosen kesätori ja kesäkahvila

Vanosen kesätori ja kesäkahvila

Vanosen kesätori on suosittu paikallisten asukkaiden ja kesämökkiläisten kohtauspaikka Vanosen kylässä. Kesälauantaisin avoinna olevalta torilta voit ostaa mukaan paikallisten tuottajien tuotteita ja nauttia samalla kesäkahvilan herkuista.