Tommolansalmi

Retkeilyinfoa ja vinkkejä lomanviettoon Mäntyharjulla!

– Mitä me täällä voimme oikein tehdä ja minne me voimme mennä?

Suomalainen matkailuyrittäjä kuulee nämä kysymykset päivästä toiseen. Perinteisesti vastaisimme Mäntyharjulla tähän kysymykseen suosittelemalla retkikohteiksi esimerkiksi Repoveden kansallispuistoa ja kesäisin Taidekeskus Salmelan taidekesää, jotka tunnetaan Suomessa laajemminkin vierailun arvoisina kohteina, mutta entäpä jos matkailija haluaakin viipyä meillä pidempään ja kaipaa useampaa eri käyntikohdetta? Mitä meidän sitten pitäisi suositella?

Visit Lake Korpijärvi -sivusto sai alkunsa ideasta tarjota matkailijoille ajankohtaista tietoa Korpijärven ja lähiseutujen eri retkeilyvaihtoehdoista sekä sellaisista kohteista, joita matkailija ei välttämättä isommilta matkailusivustoilta löydä, kuten pienistä kulttuuri- ja kylätapahtumista sekä vähemmän tunnetuista retkeilykohteista, jotka voivat olla kokemisen arvoisia elämyksiä.

Kartoitimme tätä sivustoa varten siksi kattavasti lähiseutumme vierailukohteita ja retkeilyreittejä sekä alueemme isompia ja pienempiä tapahtumia – sekä kuntarajojen että maakuntarajojen yli. Löysimme sivustolle mielestämme mukavan kattauksen lähiseutumme vierailun arvoisista kohteista – aina Korpijärven alueen mielenkiintoisista geokätköistä Savitaipaleen seudun historiallisiin retkeilyreitteihin. Toivomme, että saat näiden vierailukohteiden ja tapahtumien avulla irti enemmän lomastasi Etelä-Savossa.

Koska lähiseudullamme tapahtuu koko ajan eikä sivustomme pysty mitenkään kattamaan kaikkea näkemisen ja kokemisen arvoista Mäntyharjulla tai lähiseudulla, voit kysyä vinkkejä vierailun arvoisista kohteista myös Korpijärven alueen matkailuyrittäjiltä.

Toivomme sinulle mukavaa lomaa Korpijärvellä ja Mäntyharjulla ja toivomme, että lähdet meiltä kotiin muutamaa suurempaa ja pienempää mutta sitäkin merkityksellisempää kokemusta rikkaampana!

Retkeilyterveisin

Visit Lake Korpijärven markkinointitiimi

Julkaistu Yleinen.